Thai healing massage

Πρόκειται για εξατομικευμένη θεραπεία που ναι μεν η τεχνική βασίζεται στο ταϋλανδέζικο μασάζ, αλλά ταυτόχρονα πραγματοποιούνται και τα παρακάτω:

 • Αποφόρτιση πόνου στα σημεία που πάσχουν
 • Εισροή φωτός
 • Νέα καταγραφή πληροφοριών
 • Ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης
 • Τα ψυχοσωματικά μπλοκαρίσματα που μπορούν στη δεδομένη στιγμή να αποκαλυφθούν, έρχονται στην επιφάνεια (συνειδητά ή ασυνείδητα για τον άνθρωπο που δέχεται τη θεραπεία) και η θεραπεία τους ξεκινά!
 • Το μασάζ γίνεται χωρίς να προκαλούνται νέες φλεγμονές στο σώμα, διότι ο θεραπευτής «ακούει» το σώμα και τις ανάγκες του, δεν εφαρμόζει μια σειρά τεχνικές μασάζ.
 • Όλο το σώμα αρχίζει και επικοινωνεί μεταξύ του εκ νέου.
 • Κύματα ενέργειας και πληροφοριών διαπερνούν το σώμα χαρίζοντας σε κάθε άνθρωπο την απόλαυση να νιώθει αυτή τη συγκίνηση.
 • Τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα αίρονται στο βαθμό που μας επιτρέπεται κάθε φορά από το σώμα και στο βαθμό που είναι έτοιμος να το δεχτεί ο «συνεργάτης» μου.
 • Ενδείκνυται για όσους έχουν πρόβλημα με τενοντίτιδες, ώμους, μέση, ισχίο, πλάτη, κακή στάση σώματος, ώμους και αυχενικά θέματα.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Κοιλιακό μασάζ (Abdomen massage)

Ο δεύτερος εγκέφαλος του ανθρώπου και η φροντίδα του.

Το κοιλιακό μασάζ βοηθά σε εκδηλωμένες ασθένειες του πεπτικού και γαστρεντερολογικού συστήματος, όπως θέματα με το στομάχι, έντερα, συκώτι, χολή, σπλήνα, περιτοναϊκή σακούλα, μετεγχειρητικά επεισόδια και ουλές, ιστός που δεν έχει απορροφηθεί σωστά και έτσι έχει δημιουργήσει προβλήματα στη χωρητικότητα ή άλλου ανάμεσα στα όργανα μας. Αυτά είναι μερικά από τα “καλά” που  προκύπτουν από το κοιλιακό μασάζ, χωρίς να παραβλέψω την ενεργειακή αναζωογόνηση και ενεργοποίηση που δημιουργείται στην εν λόγω περιοχή, εξαιτίας της ροής του chi που δουλεύουμε. Για όσους δε γνωρίζουν, το chi μας είναι υπεύθυνο για τη σεξουαλική μας δραστηριότητα και αναπαραγωγή, αφεντικό των νεφρών μας, κλειδοκράτορας της κατάθλιψης ή της χαράς, ρυθμιστής πολλών αδένων.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Συνιστούμε να αποφύγετε την κατανάλωση τροφής και καφέ μιάμιση ώρα πριν το ραντεβού σας, για να διευκολύνεται έτσι η εργασία που γίνεται με το σώμα σας.

Θα ήταν καλό  να φοράτε ρούχα άνετα, όπως φόρμα ή κολάν, και μαλακά μπλουζάκια. Η θεραπεία πραγματοποιείται πάνω από τα ρούχα σας.

Για το βέλτιστο αποτέλεσμα αποσυμπίεσης από το άγχος, συνιστούμε να δίνετε στον εαυτό σας το χρόνο που χρειάζεστε για τη θεραπεία.

Το ραντεβού σας διαρκεί 2 ώρες συμπεριλαμβανομένης της διάγνωσης και της καθοδήγησης που λαμβάνετε μετά.  Εφαρμόζονται τεχνικές μάλαξης που είναι κατάλληλες για κάθε τύπο σώματος, ανάλογα με την κατάσταση του μυϊκού συστήματος και των κοιλιακών οργάνων, την ελαστικότητα του δέρματος και την ευλυγισία του.

Η θεραπεύτρια Ρούλα Παπαθανασίου «παρατηρεί» τα σημεία στα οποία είναι μπλοκαρισμένες οι ενεργειακές γραμμές του σώματος (εκεί δηλαδή όπου δεν περνάει η ενέργεια), και δρα ανάλογα. Βλέποντας στην αύρα πού υπάρχουν σημαντικά επιβαρυμένα σημεία, μπορεί να κατευθύνει την ενέργεια με τις ανάλογες τεχνικές μάλαξης προς εξισορρόπηση. Η καθοδηγούμενη αναπνοή βοηθά στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται σε ένα επίπεδο βαθιάς χαλάρωσης που το σώμα αναγνωρίζει ως ύπνο, αλλά η επίγνωση τους είναι συνδεδεμένη με τη θεραπεύτρια τους. Το σώμα απελευθερώνεται και η ενέργεια αποκαθίσταται. Ο άνθρωπος έρχεται σε προφανή επαφή με το σώμα του και αντιλαμβάνεται πόσο όλα του τα μέρη είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους. Η ανακούφιση είναι έκδηλη.

Σας προσφέρουμε άφθονο νερό – συνιστούμε ιδιαιτέρως να παραμείνετε ενυδατωμένοι κατά τη διάρκεια όλης της μέρας, ώστε να μπορούν να αποβληθούν οι τοξίνες από το σώμα σας μέσω της διούρησης. Στις πρώτες τρεις μέρες το σώμα βρίσκει τη νέα του θέση. Μετά το διάστημα αυτό, θα παρατηρήσετε τις αλλαγές που επιτεύχθηκαν και αυτό είναι ένα αποτέλεσμα που διαρκεί, δεν χάνεται εύκολα, λόγω του γεγονότος ότι η θεραπεία λαμβάνει χώρα και σε ενεργειακό επίπεδο πέρα από το φυσικό σώμα.

Private Coaching

Ένα προσωπικό μάθημα με την Ρούλα Παπαθανασίου. Το μάθημα διαμορφώνεται    ανάλογα με τις ανάγκες σας, το διαθέσιμο χρόνο και τις γνώσεις σας. Εξερευνήστε τεχνικές και τη μυσταγωγία του σώματος, είτε είστε αρχάριος είτε προχωρημένος.

Πρόγραμμα εταιριών

 • Αν έχετε κάποια εορταστική εκδήλωση και θέλετε να προσφέρετε στους προσκεκλημένους σας την απόλαυση μιας μινι αυτοτελούς θεραπείας με βοηθητική καρέκλα, τραπέζι μασάζ ή στο παραδοσιακό στρώμα, αυτό είναι το καλύτερο κέρασμα.  Ένας πραγματικά ιδιαίτερος τρόπος να πει κανείς «Ευχαριστώ» στους συνεργάτες του.
 • Εβδομαδιαία επίσκεψη της Ρούλας Παπαθανασίου και των συνεργατών της στην εταιρεία σας, όπου θα πραγματοποιούνται συνεδρίες 15’-20’  αποσυμπίεσης άγχους και αντιμετώπισης των σωματικών προβλημάτων μέσω αναπνοών ή μασάζ. Δυνατότητα σχεδιασμού μόνιμων προγραμμάτων κάνοντας ρέικι ή γιόγκα.

Αυτό ακολουθείται ευρύτατα σε εταιρείες του εξωτερικού και ενδυναμώνει μεταξύ άλλων την απόδοση των εργαζομένων, αλλά και τις σχέσεις μεταξύ τους.

Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά άρθρα στο forbes.com, incorporatemassage.com ή στο workplacemassage-ak.com.

Επικοινωνήστε με τη Ρούλα, ώστε να σχεδιάσετε μαζί το πρόγραμμα που ενδείκνυται στις ανάγκες και στο όραμα της δικής σας εταιρείας.

Transmitting Yourself into the world