Λίγο πριν την εκπνοή του έτους σας προσκαλώ στο μοναδικό αυτό εργαστήριο να εξερευνήσουμε τη ροή της αφθονίας στη ζωή μας.
Όλοι μιλάμε για τα χρήματα, πως να τα αποκτήσουμε, την “κρίση”, αλλά τί ειναι ακριβώς η ροή των χρημάτων, της αφθονίας ή των ευκαιριών; Σε ποιό βαθμό επηρεάζουμε εμείς οι ίδιοι, το ανοίγουμε ή μπλοκάρουμε δηλαδή ασυνείδητα;
Οι περιορισμοί, οι φοβίες μας, η αυτοαξία μας, η μαζική ύπνωση, τι είναι πράγματι δικό μας και τι όχι, τα κομμάτια μας που σχετίιζονται με την αφθονία και έχουμε έρθει εδω να τα δουλάψουμε (ισως και απο άλλες ζωές), τί είδους σχεση έχουν με την αφθονία μας; Πώς η συγχώρεση συνδέεται με την αφθονία μου;
Έχουμε να μοιραστούμε πολλά..
Ένα υπέροχο δώρο για τον Εαυτό μας σχετικά με τις αποφάσεις που θα πάρουμε τη νέα χρονιά που έρχεται γοργά!
Αυτό το εργαστήριο θα χωριστεί σε δυο μέρες, για να έχετε χρόνο να αναπνεύσουν μέσα σας όσα θα ακούσετε.
Ημερομηνίες:
Παρασκευή 15/12 στις 18.00-21.00
Κυριακή 17/12 στις 11.00-15.00
Τοποθεσία: το υπέροχο Human Stasis
Κρατήσεις θέσεων εδώ με προκαταβολή 30€
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς κρατάμε πάντα τις ομάδες σε μικρό αριθμό συμμετεχόντων για τη βέλτιστη λειτουργικότητα, καθαρή ενέργεια και ποιότητα που μπορούμε να προσφέρουμε.
Σημείωση:
Στο περσινό εργαστήριο ” Η αυτοαξία μου”, που δίδαξα στην Αθηνα και στην Κύπρο, κάναμε μια καλή εισαγωγή και φέτος θα πάμε παρακάτω. Ένα μεγάλο κομμάτι του φετινού μας εργαστηρίου θα ασχολείται και πάλι με την αυτοεκτίμηση, τον αυτοσεβασμό και συνολικά την αυτοαξία μου. Είμαστε στην εξέλιξη και η συνειδητότητα μας αναπτύσσεται ταχύτατα!
Σας περιμένω
Με αγάπη
Ρουλα

