Λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων στο εξωτερικό το στούντιο δεν θα λειτουργεί προσωρινά. Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε το ραντεβού σας στην Αθήνα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Human Stasis

«Το πρώτο πράγμα που ένιωσα όταν μπήκα στο χώρο αυτό, ήταν η ήρεμη και γεμάτη του ενέργεια. Το φως που έμπαινε, έδινε στο χώρο μελί χρώματα που μαλάκωσαν το μυαλό μου από τη φασαρία που κουβαλούσα από τον έξω κόσμο, ενώ ένιωσα έντονα να διευρύνομαι.  Εγώ το ονομάζω ενέργεια, άλλοι θα το έλεγαν ωραίος χώρος, όποια και αν είναι η λέξη, νιώθεις όμορφα, όταν βρίσκεσαι μέσα στο χώρο αυτό. Αυτή ήταν και παραμένει η αίσθηση μου από το studio Human Stasis».  Ρούλα Παπαθανασίου

Στο χώρο μας προτιμούμε να αναδείξουμε την απλότητα, το άσπρο. Θέλουμε το μάτι να ξεκουράζεται. Κάτω από το άγρυπνο  βλέμμα της Ακρόπολης να νιώθει ο άνθρωπος την ενέργεια του ιερού βράχου, σύμβολο μνημείο από τα πιο σπουδαία του κόσμου μας. Τα σημαντικά ήταν και παραμένουν στην ουσία… Η ησυχία είναι πρωτόγνωρη παρόλο που βρίσκεται στην καρδιά των γεγονότων, το σημείο μοναδικό, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα για όμορφες βόλτες στα σοκάκια του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

Ο χώρος μας προσφέρει θεραπευτικές ατομικές συνεδρίες μασάζ, ρέικι, αλλά και ατομικά- ομαδικά προγράμματα διαλογισμού, σεμιναρίων, γιόγκα και χορού.

Πρόσβαση με μετρό
Στάση Σύνταγμα | Μοναστηράκι
Πρόσβαση με όλα τα λεωφορεία

Gallery

Video

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Χάρτης

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept
Transmitting Yourself into the world