Ευχαριστούμε όλους εσάς που μοιράζεστε την εμπειρία σας!

Θα ήθελα να ξεκινήσω με το πόσο ευγνώμων είμαι για τα δώρα που απλόχερα μοιράζεται η Ρούλα σε όλες τις συνεδρίες, τα σεμινάρια και τα workshops που κάνει μαζί μας. Άλλη μια φορά το Σαββατοκύριακο αυτό μα και το προηγούμενο που είχα την τιμή να συμμετέχω, αναδύθηκε ο πλούτος της ομάδας, το καθρέφτισμά μας, αλλά και το γενναιόδωρο μοίρασμα.  Ευγενική ύπαρξη η Ρούλα  συντροφεύοντας όλους εμάς στο μονοπάτι της ζωής που έχουμε επιλέξει! Από καρδιάς συστήνω να γνωρίσετε τη Ρούλα και να αφεθείτε στην μαγική αλληλεπίδραση που θα έχετε! Πάντα με σεβασμό και αγάπη μοιράζεται τα ταλέντα και τις εμπειρίες της με την ανθρωπότητα. Θα κλείσω με ευγνωμοσύνη πάλι και με πολύ αγάπη. Σε αγαπώ. Σε ευχαριστώ!

Δ.Π.

The most amazing experience!

Highly recommended

You have to go through a session with Roula to realise the power of one’s mind and spirit!

Thank you

C.M.

A great session! A must-have experience with Roula in order to discover your inner self and get a better understanding of YOU!

Highly recommended!

Thank you Roula!

C.M.

Η δασκάλα μου. Η φίλη μου. Ένας άνθρωπος που είναι παράδειγμα προς μίμηση, γιατί πραγματικά ακολουθεί το practise what you preach. Όποιο σεμινάριο και να κάνω μαζί της, είναι μια εμπειρία, μια έμπνευση και μια ακόμα ώθηση να κοιτάξω καλύτερα τον εαυτό μου.

Τα τελευταία χρόνια απολαμβάνουν τα σεμινάρια και τις θεραπείες της στο εξωτερικό και είναι σπάνιες οι φορές που διδάσκει εδώ. Το σεμινάριο το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να ανοίξει τη συνειδητότητα και τον εαυτό του.

Κ.Φ.

Εδώ θα βρείτε Θεραπεία Ουσιαστική και σε βάθος. Η Ρούλα θα σας βοηθήσει ολιστικά να αντιληφθείτε τι χρειάζεστε και τι όχι στον δρόμο προς την εξέλιξη.

Θα θεραπεύσει το παιδί και τον ενήλικα. Δεν μιλάμε απλά για μασάζ, αλλά για καθαρισμό, μετουσίωση, επαναπρογραμματισμό, ανακούφιση, γαλήνη, ένωση ενεργειών.

Ρούλα σε ευχαριστώ πολύ.

Δ.Τ.

I am seeing Roula for the past three years and have Thai healing massage sessions with her. Every time the experience is getting stronger and deeper.

Roula has helped me to overcome body and soul pain through therapeutic sessions which allowed me to become better with the world and myself.

Thank you, Roula! Can’t wait to meet with you again!

M.P.

2 μέρες γεμάτες ζούληγμα, επαφή και όμορφες ενέργειες. Ευχαριστώ ομαδάρα για το μοίρασμα, Ευχαριστώ δασκάλα μας για το διημερο αυτό μαγικό ταξίδι! Επιτρέπω, αφήνομαι, ελευθερώνω… Αυτή τη λεξούλα θα κρατήσω μέσα μου δυνατά: ενσυναίσθηση… Τι μπορώ να δω σε ένα σώμα; Στο άγγιγμα;Τι βλέπω σε μένα; Καθρεφτίσματα… Που είμαι εγώ; Που ο άλλος; Ευθύνη του εαυτού, ορια.. Πυρήνας, ισορροπία,  ανοιχτή καρδιά, αναπνέω. Namaste.

M. T.

Τους χώρους τους φτιάχνουμε οι άνθρωποι και πάντα μαρτυρούν αυτό που είμαστε. Τί να πεις για ενα καταφύγιο που έχει τη σφραγίδα της Ρούλας; Αγάπη, ηρεμία, αποδοχή και σεβασμό! Είμαστε τυχεροί όσοι είχαμε την εμπειρία να διδαχθούμε σ’αυτό το χώρο απ’αυτή την υπέροχη δασκάλα!

Σ. Π.

Μονο κ μονο που θεραπευτρια στον χωρο αυτο ειναι η αγαπημενη Ρουλα ο χωρος αυτος αποκτα μια υπεροχη ενεργεια. Ομορφος, λιτος χωρος που γαληνευει κ ηρεμει.

Α.Π.

I would like to share my experience I have had from Reiki therapy ! There has been a major change of myself especially inside me! My Reiki therapist Roula has helped me find myself deeply inside me ! I have forgiven myself and people around me . I have come to terms with myself ; I have learnt to appreciate myself and love and care for myself ; where as in the past I hardly looked after myself !

I don’t get upset so easily about little matters and I feel more positive about life in general ! I don’t mind staying home alone and relaxing ! I appreciate the peaceful moments omg they are so precious to me now ! Thank god Roula has shown me this road and has helped me to see clearly what I really want down deep inside me !! Love and believe in oneself in order to be appreciated by your loved ones

Α. Φ.

Ό,τι καλύτερο υπάρχει!!!
Μου άλλαξε τον τροπο σκέψης.
Απλά υπέροχο!!!!

Ν. Π.

Με θέα την Ακρόπολη ,ένας χώρος φωτεινός, ζεστός και άνετος. Με την εμπειρία και τη γνώση της η Ρούλα , όπως και η γλυκειά ενέργεια της σου εμπνέει την εμπιστοσύνη να αφεθείς στα χέρια της.Το βάθος και η αποτελεσματικότητα της θεραπείας είναι εντυπωσιακή. Το human stasis είναι ένα κέντρο που κάνει τη διαφορά ! Ευχαριστούμε!

Κ. Φ.

Ένας χώρος φωτεινός όσο και η Ρούλα! Ένιωσα “σαν στο σπίτι μου” με το που άνοιξε η πόρτα για να με καλωσορίσει. Μέσα στο πολύβουο κέντρο, ένας υπέροχος και ζεστος χώρος, απόλυτα κατάλληλος για θεραπεία από μια γυναίκα με απίστευτη ενέργεια και μαγικά χέρια!!! Σε ευχαριστώ!!

Κ. Π.

Είναι τόσο όμορφο να σε γνωρίζει κανείς καλύτερα και να έρχεται κοντά στην ενέργειά σου. Σε ευχαριστώ για όλα!

Α.Ρ.

Λιτός, απλός κι απέριττος χώρος γεμάτος ενέργεια…την ενέργεια του ανθρώπου που “δημιούργησε” αυτό το χώρο με την αγάπη της για το αντικείμενό της…γι’ αυτό και κάθε φορά που εισέρχεσαι στο Human Stasis η καρδιά σου πλημμυρίζει με θετική ενέργεια και αγάπη, γιατί είναι τα αγαθά που πρεσβεύει! Εύγε!

Α .Μ.

Υπέροχος χώρος γεμάτος γαλήνη…  Κάθε επίσκεψη είναι μια ξεχωριστή εμπειρία!

Μ .Μ.

Ένας υπέροχος χώρος στην καρδιά της Αθήνας! Η διακόσμηση είναι λιτή και αρμονική κι η αίσθηση που σου αφήνει είναι μια μαγική ενέργεια, αρμονία, ηρεμία και γαλήνη!!!  Και έπειτα έρχεται και το μαγικό-αγγελικό άγγιγμα της Ρούλας κάνοντας σου Ρέικι και νιώθεις το ξεμπλοκάρισμα να γίνεται τόσο εύκολα και αβίαστα πάνω στο σώμα σου στην ψυχή και στο πνεύμα!!! Κάθε συνεδρία Ρέικι με την Ρούλα είναι ένα νέο ταξίδι, μια νέα αποκάλυψη του εαυτού μου και κατανόηση της ύπαρξης μου στον μαγικό αυτό κόσμο!!! Ευχαριστώ από καρδιάς για την πολύτιμη βοήθεια σου!

Σ. Π.

Roula is a healing master. She showed me in a Thai Healing Session my fear and anger rooted in my muscles. With her empathy and strength, I was able to let go of those old memories. I’m incredibly grateful to know this wonderful woman!

M.S.

Roula is a great healer and a lovely soul. I experienced her twice for private healing sessions. She made me feel supported, protected and nurtured during the sessions. She hold a sacred space for me, she guided me with clarity, empathy and with her intuition through my healing journey. Magic unfold. I hope to meet with her again. Thank you Roula, I am happy having found you.

F.M.

Η συνάντηση μας στη Κω μου έδωσε ιδιαίτερη χαρά. Η εμπειρία της θεραπείας μαζί σου είναι μοναδική, μαγική και η κατανόηση για όσα επιλέξαμε για την εξέλιξη της ψυχής. Ρούλα μου, σε ευχαριστώ πολύ!

Μ.Σ.
Transmitting Yourself into the world