Αφθονία, Αγάπη, Υγεία, Δουλειά..

Όλοι και τόσα πολλά βιβλία και τεχνικές μας δείχνουν τρόπους να «έλξουμε» ένα καλύτερο αύριο..

Και δουλεύει κανείς τόσο σκληρά πάνω σε αυτό..

Και δουλεύει κανείς τόσο πολύ για το Αύριο..

Και κάτι γίνεται. Γιατί το καλό σε αυτή τη “δουλειά” είναι ότι φεύγεις από την μιζέρια και το δράμα με το να αρχίζεις να σκέφτεται θετικά.

*

*

Και κάτι δεν γίνεται μετά. Και αρχίζεις να αμφισβητείς τον Εαυτό σου, αρχίζεις να θυμώνεις και είναι τόσο υπόγειος αυτός ο θυμός, διότι δεν θες να παραδεχτείς ότι απέτυχες, δεν θες να δεις το οφθαλμοφανές, ότι δηλαδή οι τεχνικές δεν πετυχαίνουν. Όχι τόσο μόνιμα τουλάχιστον.

Το λάθος που κάνουμε όλοι είναι ότι προσηλωνόμαστε

  • Σε απτά αποτελέσματα που θέλουμε να δούμε. Αυτό είναι περιοριστικό. Σκέφτεσαι για παράδειγμα, να έχεις χρήματα,  για να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου.
  • Προσηλωνόμαστε στο Αύριο. Έτσι χάνουμε το Σήμερα.

Μοιράζομαι τα όσα έχω καταλάβει και εύχομαι να σας ενεργοποιήσουν αφουγκραζόμενοι περισσότερο την ενέργεια μου και λιγότερο τις λέξεις μου.

  • Προσήλωσε την ενέργειά σου σε … ενέργεια! Ακριβώς.. Τι είδους ενέργεια θέλεις να έχεις στη ζωή σου; Αν θες σχέση, νιώσε Αγάπη. Νιώσε την αγκαλιά. Νιώσε αγαπητή –ός. Αν θες δουλειά, νιώσε πως θα ένιωθες, αν ήσουν περιζήτητος, για παράδειγμα.
  • Πάρε βαθειά εισπνοή Σήμερα. Νιώσε τον εαυτό σου ΤΩΡΑ. Επίγνωση του Εαυτού σου. Ποιος – ά είσαι; Τι θες; Τι πραγματικά θες ή έχεις ανάγκη; Είσαι σίγουρος ότι αυτό θες;

 

Εμένα προσωπικά με βοήθησε πάρα πολύ να καταλάβω, ποια είμαι, η επίγνωση του εαυτού μου. Να με γνωρίσω. Να μάθω να διαλογίζομαι. Και ακόμα είμαι σε αυτό το μονοπάτι εννοείται.

*

*

Εκεί που κοιτάς, αυτό έλκεις, εκεί έχεις το ενδιαφέρον σου. Εκεί στρέφεις την ενέργεια σου. Το νιώθεις αυτό; Έλκεις ότι ακριβώς είσαι. Είμαστε, δηλαδή, οι φόβοι μας, τα τραύματα και οι προστασίες μας, οι περιορισμοί μας, οι αμέτρητες σκέψεις και ο έλεγχος, είμαστε η έλλειψη εμπιστοσύνης και είμαστε άγνωστοι με τον πραγματικό μας εαυτό. Αυτό έλκεις κατά βάθος.

Άρχισε να θες να δεις, αυτό που θες να δεις, όχι αυτό που φοβάσαι. Όχι αυτό που υστερείς. Όχι αυτό που νιώθεις λίγος. Άρχισε κάθε μέρα να στρέφεις την ενέργεια σου στην ποιότητα της ενέργειας που θες να φέρεις στη ζωή σου. Νιώστο. Ακόμα και αν δεν το πιστεύεις. Νιώστο. Ανάπνευσε βαθειά. Εκεί στα ιερά της ψυχής σου.  Και μετά, άστο! … Επέτρεψε να γίνει… Κανένας έλεγχος. Θα γίνει όταν είναι να γίνει.

Δεν χρειάζεσαι κανέναν να σου ξεμπλοκάρει το μυαλό. Εκτός αν θες και χρειάζεσαι αφεντικά να σου μειώνουν την ελευθερία. Και κατά βάθος θα συνεχίζεις να νιώθεις μικρότερος από αυτούς που σε ελευθέρωσαν. Γιατί ΕΣΥ δεν βρήκες το θάρρος να πιστέψεις ότι μπορείς να ελευθερώσεις τον ίδιο σου τον εαυτό.

Όλα είναι στη στιγμή. Όλα είναι στην επίγνωση.

Τι θέλεις λοιπόν να βλέπεις;

 

Light Love Gratitude