Τι είναι το Ρέικι

Το Ρέικι είναι Ενέργεια, Φως, Ζωή, Αρμονία. Κινείται μόνο και ολοκληρωτικά από το νόμο της Αγάπης. Αγάπη για τον ίδιο μας τον εαυτό πάνω από όλα. Αποδοχή.  Βοηθά τον άνθρωπο να επιστρέψει στην υγιή κατάσταση από την οποία προέρχεται, διότι όταν γεννιόμαστε ο προορισμός μας δεν είναι να μισούμε τον εαυτό μας, να τον κρίνουμε, να έχουμε ενοχές και να αρρωσταίνουμε ψυχολογικά ή σωματικά.

Αυτοθεραπεία. Έχουμε τη δύναμη της αυτοθεραπείας μέσα μας, όπως ακριβώς όταν χτυπάμε. Το ίδιο μας το σώμα χωρίς εμείς να δώσουμε καμία συνειδητή εντολή ή να καταβάλουμε προσπάθεια, κλείνει τις πληγές και ξεκινά τη διαδικασία αυτοίασης. Απλά, εμείς οι άνθρωποι στη Δύση δεν έχουμε καλά καλά επαφή με το σώμα μας, πόσο μάλλον να γνωρίζουμε τις θαυμαστές ικανότητες που διαθέτει το όχημα που λέγεται «άνθρωπος».

Το Ρέικι ξυπνά και ενισχύει την αυτοθεραπεία μας. Οι ρυθμοί που πραγματοποιούνται όλα όσα αναφέρουμε σε αυτό το άρθρο είναι μόνο υποκειμενικοί, το ταξίδι στην Ενέργεια και τα μυστικά της είναι μια προσωπική υπόθεση του καθενός και ενώ υπάρχουν δείγματα ομοιότητας, εντούτοις πάντα αποφεύγω να μιλάω για το τι υποτίθεται ότι πρέπει να περιμένει κανείς  ή να δει, να νιώσει κτλ, αφού μόνο απογοήτευση και προσδοκίες μπορεί να αποφέρει αυτό. Δεν είμαστε όλοι ταυτόχρονα έτοιμα για όλα. Είναι μια προσωπική, μεγαλειώδης υπόθεση, το δικό σου ταξίδι.

Στο Ρέικι όλα έχουν το δικό σου ρυθμό εξέλιξης και αυτό δεν μπορεί να στο αλλοιώσει κανείς.

Το Ρέικι Ι είναι η αφύπνιση, το ξύπνημα.. Εκεί που μόλις συνειδητοποίησες ότι δεν είναι μόνο αυτό ή ότι κάτι δεν πάει καλά..

Το Ρέικι ΙΙ είναι ο καταλύτης.  Εκεί που θα διευρυνθείς τόσο στις δυναμικές και δυνατότητες αλλά και στην Ευθύνη του Εαυτού σου.

Ωραία πράγματα..

Αλλάζουν οι πεποιθήσεις, η ρότα, τι έλκεις, πως αντιλαμβάνεσαι τον Εαυτό σου αλλά και τον κόσμο πιο έμπρακτα πλέον…

Ωραίες εποχές ζούμε…

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Transmitting Yourself into the world