(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-98804786-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Τα μυστικά της κοιλιακής περιοχής

Φόρτωση Εκδηλώσεις

Αίγινα 11-13 Ιουνίου

Χρόνια κόπωση, δυσκοιλιότητα, κακή πέψη;
Υπάρχει σύνδεση μεταξύ των συναισθημάτων και της κοιλιακής περιοχής μας;

Καλώς ήλθατε σε ένα εργαστήριο στη φύση που θα μας διδάξει, πώς μπορούμε να βοηθήσουμε ο καθένας μας τον εαυτό του, να καταλάβει τι συμβαίνει στο σώμα του και να επέμβει σε αυτό.

Κοιλιακή περιοχή
Η περιοχή του σώματός μας που κρύβει τα περισσότερα μυστικά και έχει άμεση σχέση με την ψυχική και τη σωματική μας υγεία!
Μια περιοχή παραμελημένη σε πολλούς ανθρώπους, μια περιοχή για την οποία ξέρουμε τόσα λίγα.

Η Ρούλα Παπαθανασίου σας προσκαλεί σε μια μίνι απόδραση στο κοντινό νησί της Αίγινας όπου θα λάβετε σημαντικές γνώσεις σχετικά με αυτό το θέμα. Η εισηγήτρια έχει μακρόχρονη εμπειρία με σπουδές κατευθείαν από την πηγή, τους Δασκάλους του είδους στην Ταϊλάνδη, και εργασιακή εμπειρία στο εξωτερικό διδάσκοντας σε εργαστήρια ή συνέδρια και δραστηριοποιούμενη σε προσωπικές θεραπείες.

Ανάλυση σεμιναρίου
Η κοιλιακή περιοχή είναι το δοχείο όλων των συναισθημάτων και μνήμης μας από την αρχή της ζωής μας μέχρι σήμερα. Ανάλογα με την ποιότητα της ενέργειας που ρέει εκεί, λαμβάνουμε υποσυνείδητα αποφάσεις αφού πολλοί από εμάς στηρίζονται στο ένστικτό τους που παίρνει σήμα από την κοιλιακή περιοχή.
Οι Ταϊλανδοί λένε «ότι όποιος έχει τοξικότητα στα έντερα και στα όργανά του, θα έχει τοξικότητα και στο μυαλό του».
Είστε έτοιμοι να πάτε ένα βήμα παρακάτω και να έρθετε μαζί μας σε αυτό το μυστικιστικό ταξίδι;
Θα θέλατε να μεταμορφώσετε το σώμα σας και να βελτιώσετε την αισθαντικότητα της σεξουαλικότητας σας;

3 μέρες ταξίδι, τί να περιμένετε;
Σε αυτό το διάστημα θα αφήσετε κρυμμένα μπλοκαρίσματα που είναι μπλοκαρισμένα στους ιστούς, στα όργανα, στους μύες και στη φάσια.
Θα μάθετε να αναζωογονείτε τον εαυτό σας.
Θα κάνετε μασάζ στον εαυτό σας.
Θα ανοίξετε τις ενεργειακές γραμμές του σώματος σας και θα βελτιώσετε την αισθαντικότητα της περιοχής.

Βασικοί άξονες διδασκαλίας
Ψυχολογία των οργάνων
Φάσια, σημάδια (από εγχειρήσεις) και τραύμα
Τσάκρας (ενεργειακά κέντρα)
Η τέχνη της σωστής διατροφής και της πέψης
Ενεργειακές γραμμές
Θέματα που προκύπτουν από την αναπνοή και ασθένειες σχετιζόμενες με την κοιλιακή περιοχή (όπως παχυσαρκία δυσπεψία, τοξικότητα, πόνοι χαμηλά στην μέση, κινητικότητα της περιοχής, θηλυκή ενέργεια, καρκίνος, κρίσεις πανικού, εσωτερικό παιδί, χρόνια κόπωση και δυσκοιλιότητα). Το σεμινάριο δεν είναι διατροφικού περιεχομένου και δεν θα έχει εξειδίκευση στη νηστειοθεραπεία.

Σε ποιους απευθύνεται;
Ιδανικό για όσους ενδιαφέρονται να καταλάβουν πως συνδέονται τα συναισθήματα, οι σκέψεις, το τραύμα τους (μνήμη στο σώμα) με την κοιλιακή περιοχή και θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη του εαυτού τους και να γίνουν συμμέτοχοι στη θεραπεία του σώματός τους.
Θα χρησιμοποιήσουμε διαλογισμό, συνειδητή αναπνοή, μασάζ, χαλάρωση και κίνηση για να έρθουμε σε επαφή με το σώμα μας.

Η εισηγήτρια Ρούλα Παπαθανασίου εργάζεται στενά με ανθρώπους που νιώθουν ντροπή για το σώμα τους και τους βοηθά να ανοίξουν στην προοπτική της αποδοχής για τον εαυτό τους.
Παλαιότεροι συμμετέχοντες έχουν αναφέρει ότι μετά από ένα τέτοιο εργαστήριο και την εκμάθηση της τεχνικής ένιωθαν ελαφρύτεροι, βελτίωσαν την όψη της κοιλιακής περιοχής, κέρδισαν ζωτικότητα και ενέργεια, διάκριση στην λήψη αποφάσεων και η πλειοψηφία μας ανάφερε ότι βελτιώθηκε σημαντικά η υγεία τους (μετά και την εξάσκηση της τεχνικής από τους ίδιους σε συχνή βάση). Το πιο συγκινητικό από όλα που έχουν σημειωθεί είναι ότι οι συμμετέχοντας εργάστηκαν και μπήκαν πιο συνειδητά στη σχέση με τον εαυτό τους. Τι σπουδαίο αλήθεια!

Τιμή σεμιναρίου με πλήρη διατροφή 180€  (για τη διαμονή σας δείτε παρακάτω)

Θα θέλαμε με την κράτησή σας να μας ενημερώσετε για τυχόν διατροφικές αλλεργίες που έχετε.
* Προσφέρεται επίσης η δυνατότητα προσωπικής θεραπείας με την εισηγήτρια
(δείτε παρακάτω για πληροφορίες)

Το σεμινάριο περιλαμβάνει
4 συνεδρίες εκμάθησης
5 χορτοφαγικά γεύματα: δείπνο καλωσορίσματος (Παρασκευή), 3 γεύματα Σάββατο και πρωινό την Κυριακή.

Δεν περιλαμβάνει
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
Μεταφορές στο νησί (πρέπει να έχετε το δικό σας μεταφορικό μέσο, αν αυτό δεν είναι εφικτό ενημερώστε μας)
Μεσημεριανό της Κυριακής που θα γίνει σε μια από τις φανταστικές παραλιακές ταβέρνες του νησιού δίπλα στο κύμα (όποιος δεν επιθυμεί να παραμείνει μαζί μας για το μεσημεριανό θα είναι ελεύθερος να επιστρέψει στην Αθήνα καθώς θα έχει τελειώσει το σεμινάριο).

Για τη διαμονή σας δείτε παρακάτω

Διαμονή
Το συγκεκριμένο κατάλυμα απλά δεν υπάρχει!
Θα απολαύσουμε την υπερπολυτελή αυτή βίλα και τις υπηρεσίες της σε τέτοια ειδική τιμή μόνο για εμάς. Μην χάσετε την ευκαιρία να δώσετε στον εαυτό σας αυτή τη διαμονή για 2 νύχτες και 3 μέρες μαζί με τις γνώσεις και την τεχνική που θα λάβετε από την εισηγήτρια. Δείτε προσεχτικά στο σύνδεσμο το κατάλυμά μας και επιλέξτε άμεσα το δωμάτιο που σας εκφράζει. Όπως θα δείτε τα δωμάτια είναι σχεδιασμένα να έχουν ατομικό χαρακτήρα και είναι λιγοστά. Για αυτό κλείστε τη διαμονή σας μαζί μας σήμερα!
Πληροφορίες εδώ  

Συμβουλευτείτε τα δωμάτια και πείτε μας για ποιο ενδιαφέρεστε- η διαμονή είναι επιπλέον του κόστους του σεμιναρίου που αναφέραμε πιο πανω.
Μονόκλινο 160€ ή 200€ (κόστος για 2 νύχτες ανάλογα το δωμάτιο)
Δίκλινο 80€ ή 100€ (κόστος για 2 νύχτες ανάλογα το δωμάτιο)

Παρατηρήσεις
*Όλα τα κρεβάτια είναι διπλά – Υπάρχει 1 επιλογή δωματίου με 2 μονά, ενημερώστε μας σε αυτή την περίπτωση.
*Όποιος θέλει να διαμείνει περισσότερο πριν/ μετά το εργαστήριο πρέπει να μας το ανακοινώσει έγκαιρα και θα κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες για αυτό.
*Όποιος δεν επιθυμεί να χρησιμοποιήσει ως διαμονή το συγκεκριμένο κατάλυμα οφείλει να κανονίσει από μόνος του τα της διαμονής και μετακίνησης του στον προτεινόμενο από εμάς χώρο και θα επιβαρυνθεί με το ποσό των 60€ για τη χρήση αυτού (επιπλέον δηλαδή του ποσού του σεμιναρίου+ διατροφής του).

Γιατί στην Αίγινα;
Η εισηγήτρια έχοντας περάσει όλο το χειμώνα της εκεί ένιωσε τη θεραπευτική επίδραση που είχε πάνω της η θηλυκή ενέργεια του νησιού (κοινή παραδοχή ανάμεσα στους διαμένοντες στο νησί). Επιπλέον, είναι ένας κοντινός προορισμός στην Αθήνα και με πολύ φτηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια.
Οι θάλασσα και τα βουνά είναι το ίδιο εύκολα προσβάσιμα για τα διαλείμματα ανάμεσα στις συνεδρίες, το ίδιο και η πισίνα του καταλύματος που είναι στη διάθεσή μας.

Πρακτικές πληροφορίες- σας ενδιαφέρουν!
Άφιξη στην Αίγινα την Παρασκευή το αργότερο το μέχρι τις 15.00 ώστε να ταχτοποιηθείτε στο δωμάτιό σας. Στις 17.00 θα έχουμε την πρώτη μας συνάντηση.

Η Πέρδικα όπου θα διαμείνουμε απέχει 15’ με το αυτοκίνητο από την πόλη της Αίγινας. Στην ευρύτερη περιοχή της Πέρδικας υπάρχει αγορά για τρόφιμα και βενζινάδικο 2’ με το αυτοκίνητο.
Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί στη 13.00 την Κυριακή.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε υπέρμαχοι της ελαχιστοποίησης της χρήσης κινητού τηλεφώνου, τηλεόρασης και ίντερνετ καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Ο κάθε συμμετέχων οφείλει για λόγους υγιεινής και προφύλαξης να φέρει το δικό του στρώμα γιόγκα και ότι άλλο χρειάζεται για να κάνει την παραμονή του στις συνεδρίες άνετη, όπως μαξιλαράκι, ελαφρύ κουβερτάκι.

Τέλος, το μασάζ είναι ατομικό και όχι σε κάποιον άλλον. Θα κρατούνται οι απαραίτητες αποστάσεις και οι συνθήκες υγιεινής για την πρόληψη από τον κορωνοϊό. Η χρήση μάσκας θα είναι προαιρετική για όποιον το νιώθει και η τήρηση της προσωπικής υπευθυνότητας προφανώς εννοούμενη. Συνιστούμε τη χρήση ατομικού τεστ πριν τον ερχομό σας στο σεμινάριο. Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής των μέτρων σχετικά με τον κορονωϊό ανάλογα με τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, όπου σε αυτή την περίπτωση οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν προσωπικά.

Δήλωση συμμετοχής μέχρι 30 Μάϊου

Πληροφορίες για την εισηγήτρια
Ρούλα Παπαθανασίου
www.roulapapathanasiou.com

Η Ρούλα Παπαθανασίου είναι Reiki Master και δασκάλα ταϊλανδέζικου θεραπευτικού μασάζ. Σε λίγους μήνες αναμένει την έκδοση και κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου σχετικά με την πιο συνειδητή πλεύση μας στις αλλαγές της ζωής μας.

Η κινητήρια ορμή της χαρακτηρίζεται από την επιθυμία της να βοηθά τους ανθρώπους να βελτιώσουν τη ζωή τους. Εργάζεται ως θεραπεύτρια-διάμεσος. Την ενδιαφέρει να εξερευνά τα σημεία που διασταυρώνεται η πνευματική άσκηση, η δημιουργικότητα και η καθημερινή ζωή με επίγνωση στις μοντέρνες κοινωνίες.

Οι σπουδές της ξεκίνησαν με το Ρέικι, όπου κατέχει τον τίτλο του Reiki Master Usui Shiki Ryoho (παραδοσιακό σύστημα Ρέικι), στη συνέχεια έκανε Κρυσταλλοθεραπεία, Reconnective healing, πριν ο δρόμος της την οδηγήσει στη Ταϊλάνδη. Εκεί υπό την διδασκαλία εξαιρετικών δασκάλων άρχισε να ανακαλύπτει την αγάπη της στο βαθύ άγγιγμα μέσω του θεραπευτικού ταϊλανδέζικου μασαζ και της Οστεοπαθητικής. Στην Ταϊλάνδη και γενικότερα στην Ασία συνεχίζει και ταξιδεύει κάθε χρόνο εξελίσσοντας τις σπουδές της συνεχώς.

Την ενδιαφέρει να παρατηρεί, πως όλες οι πλευρές της ζωής μπορούν να οδηγήσουν στην αφύπνιση.
Στις θεραπευτικές συνεδρίες που κάνει εργάζεται μέσω διαφορετικών τεχνικών και επιπέδων, ώστε να συναντήσει τον άνθρωπο με ακρίβεια στον πυρήνα του και να διευκολύνει τη θεραπεία του.
Η βάση της είναι στην Αθήνα, αλλά συχνά ταξιδεύει, είτε κάνοντας retreat με τις ομάδες της ή όπου την καλούν για θεραπείες και διδασκαλία (Κρήτη, Κέρκυρα, Αντίπαρος, Κω, Εύβοια, Φιλιππίνες, Γερμανία, Αγγλία, Ταϊλάνδη και αλλού).

• Το 2016 ολοκλήρωσε ένα retreat 2 εβδομάδων στην Ταϊλάνδη με την ομάδα της, όπου είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου τη διοργάνωση της εκδρομής και τη διδασκαλία.

• Το 2017 συμμετείχε στη διοργάνωση της ομάδας θεραπευτών από όλο τον κόσμο στο “Sound and Silence”

• Το ίδιο και τις χρονιές 2018-2019 στο «Ecstatic dance Corfu» και «Agape Zoe» στην ιδιαίτερη της πατρίδα, την Κέρκυρα, με συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο και στις 3 οργανώσεις και εγκαινίασε μια ακόμα συνεργασία με το υπέροχο κέντρο Corfu Buddha Hall.

• Το 2019 προσκλήθηκε στη Μανίλα (Φιλιππίνες) να διδάξει στο σεμινάριο «Embodied women, a well-being immersion», και στο Μπαλί (Ινδονησία) είχε δύο παρουσιάσεις στο Bali Spirit Festival, «Get practical now! From awakening to the embodiment, an inspiring talk» και «Work on your abdomen, activation-healing-grounding».

• Το 2019 έδωσε δύο εργαστήρια στο Βερολίνο στα πλαίσια του Agape Zoe Festival με θέμα “Love your belly- release from stress”

• και το 2020 στα πλαίσια του “5-years celebration Agape Zoe” μοιράστηκε το πάθος της για το σώμα στο “Walk Your Self Home” ένα βιωματικό εργαστήριο στο οποίο ανέδειξε στους συμμετέχοντες με μικρο-κινήσεις, πώς όλα είναι συνδεδεμένα μέσα μας και την ίδια χρονιά στην Κέρκυρα διοργάνωσε υπό την Αιγίδα του Αgape Zoe ένα πενθήμερο εργαστήριο σχετικά με την κοιλιακή περιοχή “Back to the Core”.

Σχετικά με την επαγγελματική θεραπεία που προσφέρει η εισηγήτρια μπορείτε να δείτε σχετικό βίντεο εδώ  
Και σχετικό άρθρο εδώ
Φωτογραφία Jacky Louan

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top