Ο δεύτερος εγκέφαλος του ανθρώπου και η φροντίδα του

Το κοιλιακό μασάζ βοηθά σε εκδηλωμένες ασθένειες του πεπτικού και γαστρεντερολογικού συστήματος, όπως θέματα με το στομάχι, έντερα, συκώτι, χολή, σπλήνα, περιτοναϊκή σακούλα, μετεχγειρητικά επεισόδια και ουλές, ιστός που δεν έχει απορροφηθεί σωστά και έτσι έχει δημιουργήσει προβλήματα στη χωρητικότητα ή αλλού ανάμεσα στα όργανά μας. Δεν είναι λίγες οι φορές που μέσω του κοιλιακού μασάζ μπορούμε να ανακουφίσουμε ή και να εξαλείψουμε πόνους σε άλλες περιοχές του σώματός μας (αν και φαινομενικά άσχετες), όπως στην μέση ή στους ώμους.

Αυτά είναι μερικά από τα “καλά” που  προκύπτουν από το κοιλιακό μασάζ, χωρίς να παραβλέψω την ενεργειακή αναζωογόνηση και ενεργοποίηση που δημιουργείται στην εν λόγω περιοχή, λόγω της ροής του chi που δουλεύουμε.

Για όσους δε γνωρίζουν, το chi μας είναι υπεύθυνο για τη σεξουαλική μας δραστηριότητα και αναπαραγωγή, είναι αφεντικό των νεφρών μας, κλειδοκράτορας της κατάθλιψης ή της χαράς, ρυθμιστής πολλών αδένων.
Τόσο σημαντικό…

Μοναδικά Πλεονεκτήματα

Μέσα στη θεραπεία μπορούμε να δούμε προβλήματα με δυσκοιλιότητα, αποτοξίνωση στην λέμφο και στα όργανα, μνήμες από τη ζωή μας που έχουν αποθηκευτεί στα όργανα (και κατά συνέπεια λειτουργούν ως υποσυνείδητα προγράμματα που κατευθύνουν τις αποφάσεις, τις προτιμήσεις και τις επιλογές μας), δουλεύουμε με τις ενεργειακές γραμμές του σώματος και με θέματα που αφορούν στα ανάλογα ενεργειακά μας κέντρα (chakras) όπως εθισμοί, ντροπή ενοχή, ασφάλεια, θάνατος και επιβίωση, σεξουαλική ενέργεια και τέλος κινητικά θέματα, θέματα παχυσαρκίας και σωστής διατροφής ή ασυνήθιστης κούρασης. Τέλος, καθοδηγούμε εκ νέου την ενέργεια του ανθρώπου προς τα σωστά κανάλια και έτσι το κύτταρο νιώθει αναζωογόνηση και δημιουργείται η αντι-γήρανσή του.Όλα αυτά κατά περίπτωση, πάντα εργαζόμαστε ανάλογα με το τι είναι το καλύτερο για τον άνθρωπο εκείνη τη στιγμή, με άλλα λόγια, τι είναι αυτό που χρειάζεται.

Αυτή τη θεραπεία τη δουλεύω είτε σε προσωπικές θεραπείες είτε σε εργαστήρια που διδάσκω, μπορείτε να δείτε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα εδώ από ένα πενθήμερο εργαστήριο που οργάνωσα στην Κέρκυρα.

Θεραπεία γονιμότητας

Θα ήθελα να προσθέσω, ότι σε αυτό το μασάζ δουλεύεται και το αναπαραγωγικό σύστημα της γυναίκας, και έτσι έχω πολύ χαρά που σε ποσοστό 100% μέχρι τώρα όλες οι γυναίκες που δουλέψαμε με το συγκεκριμένο μασάζ μπόρεσαν να κάνουν παιδιά. Σημειώνω εδώ, ότι σε όλες τις γυναίκες το πρόβλημα ήταν ψυχολογικό,  ή λόγω πεποιθήσεων, φόβοι κρυμμένοι στο υποσυνείδητο, μνήμης στα όργανα αναπαραγωγής.

Δουλεύω με γυναίκες που

  • έχουν κάνει εξωσωματική και δεν έχει πετύχει
  • έχουν πάρει φαρμακευτική αγωγή και δεν έχει πετύχει
  • έχουν φόβο ότι δεν θα μπορέσουν να κάνουν παιδιά
  • έχουν ιατρική γνωμάτευση ότι είναι υγιέστατες και παρόλα αυτά δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν (κανείς δεν μπορεί να τους εξηγήσει το “γιατί”).

Στις θεραπείες μου δουλεύω με τους αθέατους  πρωταγωνιστές.

Όλα όσα βιώνουμε στο σώμα μας είναι αποτέλεσμα ανισορροπίας στην ενέργεια, που οδηγεί  σε μπλοκαρίσματα και εμποδίζει το σώμα μας να λειτουργήσει όπως αυτό ξέρει. Δουλεύοντας πάνω στα μπλοκαρίσματα- τραύματα το σώμα ελευθερώνεται από τα φορτία του και ξεκινά η αυτοθεραπεία.

Και όσο μεγαλώνουμε μαθαίνουμε για το θαυμαστό κόσμο του Σώματός μας  και την ιδιαίτερη αυτή μηχανή που ονομάζουμε  “άνθρωπο”.

Μπορείτε να δείτε εδώ ένα σχετικό βίντεο.
Και εδώ μια συνέντευξη στα αγγλικά που εξηγεί από ένα γιατρό που έμαθε την τεχνική αυτή τα πλεονεκτήματα.

Τέλος, δείτε ακόμα ένα άρθρο εταιρείας  που ανήκει σε γνωστή χολυγουντιανή ηθοποιό και την αξία που δίνουν στο κομμάτι της χώνεψης, της διατροφής, του διαλογισμού κτλ.