(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-98804786-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Ανοίγω τον Εαυτό μου στην Αγάπη

Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Σεμινάριο  ΑΝΟΙΓΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ

Με αυτό το σεμινάριο θα έχουμε την ευκαιρία να βυθιστούμε στα πιο όμορφα κομμάτια της Αυθεντικότητας μας και του τρόπου που σχετιζόμαστε με τους άλλους.

ΑΝΟΙΓΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ- αυτό το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για όλους, όσους έχουν συνειδητοποιήσει  μπλοκαρίσματα  στον τρόπο που σχετιζονται με τους άλλους, βλέπουν επαναλαμβανόμενα μοτίβα στον τρόπο που σκέφτονται- νιώθουν και θέλουν να προχωρήσουν παρακάτω αναλαμβάνοντας να αγαπήσουν τον εαυτό τους βαθύτερα με (αποτέλεσμα να βελτιωθούν και οι σχέσεις τους με τους άλλους). Το εργαστήριο δεν μας εκπαιδεύει να μάθουμε να κάνουμε σχέση ή να βρούμε μια/ ένα σύντροφο απαραίτητα. Όμως ναι, αν οι άνθρωποι δουλεύουν τον εαυτό τους βαδίζουν ολοταχώς προς πιο συνειδητές σχέσεις, δεν παίρνουν διαζύγιο/ δεν χωρίζουν εύκολα και βιώνουν τις σχέσεις με λιγότερο δραματικό τρόπο.

  • Φανταστείτε να μπορείτε να λέτε την αλήθεια σας με αυτοπεποίθηση
  • Φανταστείτε να αναπτύξετε τη Χάρη και να μπορείτε να τη διατηρείτε ακόμα και σε δύσκολες περιόδους
  • Φανταστείτε να ελευθερώσετε όσα σας δεσμεύουν από το να βρείτε τον αυθεντικό σας εαυτό
  • Να βρείτε το θάρρος να επικοινωνείτε καλύτερα με τον εαυτό σας και τους άλλους
  • Ήρθε η ώρα να τονίστε τη σχέση σας με τον εαυτό σας και να επενδύσετε  σε καλύτερες σχέσεις με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν
  • Θηλυκή και Αρσενική ενέργεια– μύθοι, διαστρέβλωση

Καλώς ήλθατε στην τέχνη του να είμαστε ο αυθεντικός εαυτός μας και να μάθουμε να συσχετιζόμαστε μέσω της Αγάπης με όλους τους ανθρώπους. Η ικανότητα να αγαπάμε.

Να μάθουμε τον τρόπο να λύνουμε όσα μας χωρίζουν με τους άλλους μέσα από επίπεδο αναγνώρισης και αυθεντικότητας

Οι πρακτικές που θα εφαρμοστούν ενδείκνυνται για όλα τα επίπεδα, για άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών.

Το μόνο προαπαιτούμενο είναι να θέλετε να δείτε ποια είναι τα δικά σας κομμάτια που σας κρατάνε πίσω, σας τρώνε ενέργεια, είναι υπεύθυνα που έλκετε τα ίδια μοτίβα στις σχέσεις σας με τους άλλους.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που σας προσκαλεί να ελευθερώσετε τον εαυτό σας από τη θυματοποιήση και το κλέψιμο ενέργειας, ενώ σας δίνει εργαλεία να δουλέψετε με αρνητικά συναισθήματα (ενοχή, ντροπή, ανταγωνισμό). Θα βοηθήσετε τον εαυτό σας να επανεκπαιδευτεί στον τρόπο που αγαπά– διότι η Αγάπη είναι προσωπική υπόθεση, εξαρτάται απόλυτα από τη δική μας ικανότητα να αγαπάμε. Αν αυτό σας λέει κάτι, τότε μη διστάζετε, το πρόγραμμα αυτό είναι για εσάς!

Τελειώνοντας με αυτό το πρόγραμμα θα υπάρχει ειρήνη μέσα σας, πληρότητα, συγκίνηση για τα διαμάντια που έχετε ανακαλύψει για τον εαυτό σας, άνοιγμα καρδιάς και καλύτερη σύνδεση με τον εαυτό σας και με τους άλλους.

Η Αγάπη ενεργοποιεί, δίνει ζωή, ανοίγει τα φτερά μας, είναι ο μηχανισμός που συνειδητά και υποσυνείδητα μας κινεί. Ακόμα και οι επαγγελματικές μας αποφάσεις βαθυτερα υποκεινούνται απο την Αγάπη. Μας δίνει Αφθονία, ναι! Η Αφθονία συνδέεται 100% με την Αγάπη. Πώς; Όλα αυτά μπορείτε να τα μάθετε μέσα στο πρόγραμμα που σας προσφέρω.

Διαδικτυακό πρόγραμμα ΑΝΟΙΓΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ

Λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε εδώ

Τα 7 σεμινάρια κοστίζουν 250€.

Τρόποι πληρωμής

  • Άπαξ  μέχρι τις 20/2 με τελική τιμή 200€ (έχετε 50€ σημαντική έκπτωση!)
  • Σε 2 ισόποσες δόσεις (20/2 και 14/3)

Τελική ημερομηνία εγγραφής και πληρωμής είναι 20/2

Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων

Προσοχή! Οι θέσεις ενδέχεται να καλυφθούν πολύ γρήγορα. Επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες λεπτομέρειες

Σημαντικές λεπτομέρειες

Ημερομηνίες διεξαγωγής των σεμιναρίων

15/3 (11.00-12.30)

22/3

29/3

5/4

12/4

26/4

10/5

(Κάποιες ημερομηνίες ενδέχεται να αλλάξουν. Η τελική επιβεβαίωση θα γίνει πολύ σύντομα)

Στην περίπτωση που δεν μπορείτε κάποια μέρα να λάβετε μέρος διαδικτυακά σε κάποια από τα σεμινάρια, θα σας δίνεται η δυνατότητα να τα ακούσετε  για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και έτσι δεν θα χάνετε τίποτα.

Θα δωθούν αναλυτικές πληροφορίες με την εγγραφή σας.

Μπορείτε ελεύθερα να προσκαλέσετε και άλλους ανθρώπους να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα και να βοηθήσουν τον εαυτό τους να εκπαιδευτεί στην Αγάπη.

Σχετικά με την εισηγήτρια

Σύντομο βιογραφικό

Η Ρούλα Παπαθανασίου προσφέρει τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με προσωπικές και διαδικτυακές συνεδρίες, εργαστήρια, εκδρομές και φεστιβάλ. Στη ζωή της συνάντησε αρκετούς υπέροχους δασκάλους που μοιράστηκαν τη σοφία τους μαζί της και επανεκπαιδεύει τον εαυτό της μαζί τους μέχρι και σήμερα. Μέσα από το  δικό της μονοπάτι αυτογνωσίας- αυτοθεραπείας  έχει μοιραστεί τις γνώσεις και την επαγγελματική της εμπειρία με περισσότερους από 4000 ανθρώπους μέχρι σήμερα (καταγεγραμμένες θεραπείες). Λειτουργεί ως διάμεσος στην αφύπνιση των συνανθρώπων της και τους βοηθά να ανακαλύψουν την ομορφιά και τη σύνδεση με το θεϊκό, ανώτερο κομμάτι του εαυτού τους. Στις θεραπευτικές συνεδρίες αναλαμβάνει  ανθρώπους που θέλουν να δουλέψουν ενεργά στη θεραπεία του εαυτού τους  (μερικά παραδέιγματα: με αυτοάνοσα θέματα, καρκίνος, αλωπεκία, σκλήρυνση κατά πλάκας, εξαρτήσεις, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, επιληψία, θέματα αναπαραγωγής, πόνοι στο σώμα, επαναπροσδιορισμός κατεύθυνσης ζωής  κα) και εργάζεται στην αφύπνιση του ανθρώπου, ώστε o ίδιος να μπορέσει να αναλάβει τη ζωή και την ασθένεια του.

Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ

https://roulapapathanasiou.com/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%af%ce%bb/

Go to Top