Ο χρόνος που περνάω κυρίως για τη δουλειά μου στο εξωτερικό  με οδήγησε στο να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και διαδικτυακά λόγω του ότι με αρκετούς ανθρώπους θέλουμε να συνεχίσουμε τη σύνδεση μας ακόμα και αν δεν είμαι εκεί ως φυσική παρουσία. Είτε με άλλους να ξεκινήσουμε την εργασία μας, αν νιώθετε τη σύνδεση μαζί μου.

Ακόμα ένας λόγος είναι, γιατί ακούω τις ανάγκες σας. Η εμπιστοσύνη σας με τιμά  και αυτό λειτουργεί συχνά ως κινητήριος δύναμη και για την προσωπική μου ανάπτυξη.

Roula Papathanasiou
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Είμαι διαθέσιμη για διαδικτυακή υποστήριξη με συνεδρίες ενδυνάμωσης/ υποστήριξης. Κάποιες από τις μεθόδους που χρησιμοποιώ πέραν από το προφανές της συζήτησης, είναι εργασία με αναπνοή, απελευθέρωση τραύματος, ενεργειακή θεραπεία εξ’ αποστάσεως, διαλογισμός, υποστήριξη στα κομμάτια εκείνα της ζωής σας που χρειάζεστε ενδυνάμωση περισσότερο.

Όλο το νόημα για μένα και την εργασία μου σε ολόκληρη την πορεία της επαγγελματικής μου ζωής είναι να είμαι ο διάμεσος, ώστε να μπορούν οι άνθρωποι να ενδυναμώσουν ψυχικά και να συνδεθούν σταδιακά με τον εσώτερο πυρήνα τους, τον Ιερό, Αληθινό Εαυτό τους, έτσι όπως βρήκα και εγώ τον Εαυτό μου. Να δημιουργώ έναν ασφαλή χώρο, ώστε να αναβλύσει Αγάπη από μέσα μας!  

Ορισμένα σημεία που επικεντρώνω το ενδιαφέρον μου και είναι άξια συζήτησης:

Κάποιες φορές στη ζωή είναι καλύτερα να είμαστε Μαζί. Το χρειαζόμαστε αυτό.

Αναγνωρίζω ότι είμαι ολοκληρωμένη από μόνη μου ΚΑΙ ότι βλέπω την αντανάκλαση μου σε Σένα. Εξερευνώ τον Εαυτό μου, όταν είμαι μαζί Σου. Βλέπω τα “άνετα” σημεία μου αλλά και τη σκιά μου. Το πεδίο UBUNTU.

Δεν υπάρχει ντροπή ή κριτική στο να ζητάει κανείς βοήθεια. Ειδικά εμείς που ασχολούμαστε με ανθρωποκεντρική εργασία, όσοι δουλεύουμε με το σώμα, οι δάσκαλοι, οι γιατροί, όσοι περνάνε δύσκολες στιγμές επειδή χρειάζεται να φροντίσουν κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο, ναι!, εμείς ειδικότερα ίσως νιώθουμε ντροπή να ζητήσουμε βοήθεια. Είμαστε συνηθισμένοι να δίνουμε περισσότερο από το να λαμβάνουμε και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε όλα μόνοι μας. Και η αλήθεια είναι ότι μπορούμε! Αλλά στην πορεία εξασθενεί το σώμα μας και καταρρέει το σύστημα μας.

Ή νιώθουμε την πρόκληση της κριτικής των άλλων. Και είμαστε συνηθισμένοι να ασκούμε κριτική στον εαυτό μας και πλέον το έχουμε συνηθίσει και το θεωρούμε φυσιολογικό. Είναι έτσι όμως;

Έμαθα με τον καιρό να επιτρέπω σε μένα να λάβω βοήθεια και συνειδητοποίησα πόσο ευλογημένη είναι αυτή η διαδικασία. Είμαι ευγνώμων για αυτό. Το ότι «δέχομαι υποστήριξη» δεν αναιρεί το πόσο δυνατός είναι ο κάθε άνθρωπος από μόνος του.

Με τον ίδιο τρόπο, είμαι εδώ διαθέσιμη να υποστηρίξω εσάς, να σας βοηθήσω να πιάσετε «επαφή» με την ενδυναμωμένη πλευρά σας και να ανοίξετε νέους δρόμους.

Η συνεδρία μας δεν θα περιλαμβάνει το φυσικό άγγιγμα, αλλά θα βασίζεται στη σύνδεση μεταξύ μας.

Πιθανά θέματα εξερεύνησης, που μπορούμε να εργαστούμε μαζί (χωρίς να περιοριζόμαστε σε αυτά):

Παρακαλώ σημειώστε, ότι δεν είμαι εδώ για να κάνω το ταξίδι για λογαριασμό σας. Θα ήθελα να σας προσκαλέσω να ρωτήσετε τον Εαυτό σας:

Είμαι έτοιμος -η να αναλάβω την ευθύνη του εαυτού μου;  

Αναγνωρίζω ότι πολλές φορές ακούγεται εκφοβιστικό και ίσως να νιώθουμε πάντα αυτό τον φόβο. Είναι ανθρώπινο.  Υπάρχουν κάποια αχαρτογράφητα κομμάτια μέσα μας. Αλλά σας προσκαλώ να κάνετε την μετάβαση από το μέρος εκείνο μέσα σας που είναι γεμάτο φόβο, απόρριψη και σκοτεινό, στο μέρος εκείνο που είναι γεμάτο από αγάπη χωρίς όρους. 

Σας καλώ να βρείτε το κουράγιο να δείτε την αλήθεια σας και να αναγνωρίσετε αυτή την περίοδο στη ζωή σας ως περίοδο ανάπτυξης, ως ευκαιρία – δυνατότητα για να ανοίξουν ανεκμετάλλευτα  κομμάτια εντός σας, όσο τρελό ή παράξενο και να ακούγεται.  Η παρουσία μου εκλαμβάνεται ως κομμάτι υποστήριξης στη δική σας διαδικασία, για να μπορείτε να βρείτε τα εργαλεία που βρίσκονται ήδη μέσα σας και να συνεχίσετε σε αυτό το ταξίδι. Δεν είσαι Μόνος, Δεν είσαι Μόνη!  Το αξίζετε!

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, πατήστε εδώ.