Όλοι έχουμε πλευρές που μας εμποδίζουν το δρόμο να φτάσουμε εκεί που θέλουμε, να είμαστε ο Δημιουργός της ζωής μας. Πολλές φορές αυτά τα κομμάτια μας έρχονται στο σήμερα ως μνήμη που πονάει, ως εμπόδιο, ως επαναλαμβανόμενα μοτίβα που δεν ξέρουμε γιατί συμβαίνουν συνέχεια στη ζωή μας, ως ιδιαίτερα όνειρα κα.

Ο καθημερινός άνθρωπος δεν τα έχει αναγνωρίσει ακόμα ως δικά του Δημιουργήματα και έτσι “επιλέγει” να βρίσκει τη λύση μέσω της απόσυρσης της ενέργειας του (παραιτούμαι από το τι ονειρεύομαι) ή μέσω του θύματος (παθητικός- επιθετικός ρόλος, κατάθλιψη, αυτοματαίωση, θυμός, φοβάμαι και δεν προχωρώ ή δεν ξέρω πως να προχωρήσω).

Μέσα από όλη μου την πορεία και συνδυασμό γνώσεων που βοήθησαν τη δική μου ζωή, παρατήρησα πως στις συνεδρίες έρχονταν όλο και περισσότεροι άνθρωποι που είχαν ανάγκη για θεραπεία των κομματιών τους χωρίς όμως να έχουμε βάλει την ανάλογη ετικέτα. Μετά από ώριμη σκέψη και επιβεβαιώνοντας πως αυτό έχει βοηθήσει και εμένα την ίδια, ήδη εδώ και αρκετό καιρό δουλεύω στις συνεδρίες και με αυτό τον τρόπο.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Transmitting Yourself into the world