Έχουμε αφήσει στην άκρη την απόλαυση και τη χαρά και το να επενδύω σε ό,τι με θρέφει και μου κάνει καλό   (γιατί το ΑΞΙΖΩ)
Στον αντίποδα έχουμε επικεντρώσει το ενδιαφέρον μας στο “πρέπει” και στο “κάνω υπομονή”  και στο “δεν είμαι καλά”  (μιζέρια, χαμηλή αυτοεκτίμηση).
Όταν θέλουμε να ανοίξει μια ποιότητα στη ζωή μας δεν καθόμαστε να περίμενουμε να έρθει ουρανοκατέβατη, επαναλάμβανω, δεν καθόμαστε άπραγοι άλλα…
Εμείς της ανοίγουμε την πόρτα και βγαίνουμε εκεί έξω κάνοντας το πρώτο βήμα.
Δεν έχετε λεφτά; Αρχίστε να κάνετε αντιπερισπασμό κάνοντας πράγματα που δεν θέλουν λεφτά αλλά σας δίνουν χαρά. Δώστε μπουρμπουάρ κάπου για να κουνήσετε την ενέργεια και να σας δώσουν πίσω. Πάντα με Χαρά όμως!! Το κλειδί σε όλα είναι η Χαρά!
Επενδύστε τα λίγα χρήματα σας δεσμεύοντας τον Εαυτό σας ότι θα έρθουν όσα χρειάζεστε, διότι αυτή η κίνηση  αυτομάτως θα σας κάνει να νιώσετε δυνατοί, χαρούμενοι, πλήρεις και ενεργητικοί!! Νιώστε το, δεν είναι δύσκολο…
Σας λείπει η παρέα άλλων; Κάντε εσείς το βήμα να τους ψάξετε και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.
Αγαπάτε καταλλήλους!
Σας λείπει ένας νέος χώρος; Ανανεώστε τον ήδη υπάρχοντα, ώστε να βιώσετε πληρότητα και ικανοποίηση, ζεστασιά και άνεση με ό,τι ήδη είναι εκεί για εμάς. Ευγνωμοσύνη.
Το Σύμπαν ανταποκρίνεται στην Έλλειψη. Αν κινηθείτε πρώτοι θα αρχίσετε σύντομα να λαμβάνετε πίσω την αντίστοιχη ποιότητα ως εξισορρόπηση της ενέργειας. Αν πάλι μείνετε άπραγοι στην γκρίνια το Σύμπαν ανταποκρίνεται με αφθονία στην έλλειψη. Εξαρτάται από το πώς βιώνω την κατάσταση.
Το Σύμπαν ανταποκρίνεται στη Χαρά. Ό,τι κάνουμε πρέπει να βγαίνει από καρδιάς. Ευτυχώς το Σύμπαν δεν πιάνει τις χιλιάδες σκέψεις του Νου. Πιάνει όμως τη μιζέρια και το χάος που προκαλείται ως συναίσθημα από το θόρυβο του Νου.
Επικεντρωθείτε στην ποιότητα που σας λείπει πάρα στο συγκεκριμένο που σας λείπει.
Μπορεί να είναι η αφορμή του κείμενου η υλική πραγματικότητα, αλλά ο θησαυρός αυτής της πρακτικής βρίσκεται αλλού! Ανακαλύψτε τον!