Λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων στο εξωτερικό το στούντιο δεν θα λειτουργεί προσωρινά. Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε το ραντεβού σας στην Αθήνα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Human Stasis

«Το πρώτο πράγμα που ένιωσα όταν μπήκα στο χώρο αυτό, ήταν η ήρεμη και γεμάτη του ενέργεια. Το φως που έμπαινε, έδινε στο χώρο μελί χρώματα που μαλάκωσαν το μυαλό μου από τη φασαρία που κουβαλούσα από τον έξω κόσμο, ενώ ένιωσα έντονα να διευρύνομαι.  Εγώ το ονομάζω ενέργεια, άλλοι θα το έλεγαν ωραίος χώρος, όποια και αν είναι η λέξη, νιώθεις όμορφα, όταν βρίσκεσαι μέσα στο χώρο αυτό. Αυτή ήταν και παραμένει η αίσθηση μου από το studio Human Stasis».  Ρούλα Παπαθανασίου

Στο χώρο μας προτιμούμε να αναδείξουμε την απλότητα, το άσπρο. Θέλουμε το μάτι να ξεκουράζεται. Κάτω από το άγρυπνο  βλέμμα της Ακρόπολης να νιώθει ο άνθρωπος την ενέργεια του ιερού βράχου, σύμβολο μνημείο από τα πιο σπουδαία του κόσμου μας. Τα σημαντικά ήταν και παραμένουν στην ουσία… Η ησυχία είναι πρωτόγνωρη παρόλο που βρίσκεται στην καρδιά των γεγονότων, το σημείο μοναδικό, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα για όμορφες βόλτες στα σοκάκια του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

Ο χώρος μας προσφέρει θεραπευτικές ατομικές συνεδρίες μασάζ, ρέικι, αλλά και ατομικά- ομαδικά προγράμματα διαλογισμού, σεμιναρίων, γιόγκα και χορού.

Πρόσβαση με μετρό
Στάση Σύνταγμα | Μοναστηράκι
Πρόσβαση με όλα τα λεωφορεία

Gallery

Video

Χάρτης

Είπαν…

Η συνάντηση μας στη Κω μου έδωσε ιδιαίτερη χαρά. Η εμπειρία της θεραπείας μαζί σου είναι μοναδική, μαγική και η κατανόηση για όσα επιλέξαμε για την εξέλιξη της ψυχής. Ρούλα μου, σε ευχαριστώ πολύ!

Μ.Σ.

Roula is a great healer and a lovely soul. I experienced her twice for private healing sessions. She made me feel supported, protected and nurtured during the sessions. She hold a sacred space for me, she guided me with clarity, empathy and with her intuition through my healing journey. Magic unfold. I hope to meet with her again. Thank you Roula, I am happy having found you.

F.M.

Roula is a healing master. She showed me in a Thai Healing Session my fear and anger rooted in my muscles. With her empathy and strength, I was able to let go of those old memories. I’m incredibly grateful to know this wonderful woman!

M.S.

Ένας υπέροχος χώρος στην καρδιά της Αθήνας! Η διακόσμηση είναι λιτή και αρμονική κι η αίσθηση που σου αφήνει είναι μια μαγική ενέργεια, αρμονία, ηρεμία και γαλήνη!!!  Και έπειτα έρχεται και το μαγικό-αγγελικό άγγιγμα της Ρούλας κάνοντας σου Ρέικι και νιώθεις το ξεμπλοκάρισμα να γίνεται τόσο εύκολα και αβίαστα πάνω στο σώμα σου στην ψυχή και στο πνεύμα!!! Κάθε συνεδρία Ρέικι με την Ρούλα είναι ένα νέο ταξίδι, μια νέα αποκάλυψη του εαυτού μου και κατανόηση της ύπαρξης μου στον μαγικό αυτό κόσμο!!! Ευχαριστώ από καρδιάς για την πολύτιμη βοήθεια σου!

Σ. Π.

Υπέροχος χώρος γεμάτος γαλήνη…  Κάθε επίσκεψη είναι μια ξεχωριστή εμπειρία!

Μ .Μ.

Λιτός, απλός κι απέριττος χώρος γεμάτος ενέργεια…την ενέργεια του ανθρώπου που «δημιούργησε» αυτό το χώρο με την αγάπη της για το αντικείμενό της…γι’ αυτό και κάθε φορά που εισέρχεσαι στο Human Stasis η καρδιά σου πλημμυρίζει με θετική ενέργεια και αγάπη, γιατί είναι τα αγαθά που πρεσβεύει! Εύγε!

Α .Μ.

Είναι τόσο όμορφο να σε γνωρίζει κανείς καλύτερα και να έρχεται κοντά στην ενέργειά σου. Σε ευχαριστώ για όλα!

Α.Ρ.

Ένας χώρος φωτεινός όσο και η Ρούλα! Ένιωσα «σαν στο σπίτι μου» με το που άνοιξε η πόρτα για να με καλωσορίσει. Μέσα στο πολύβουο κέντρο, ένας υπέροχος και ζεστος χώρος, απόλυτα κατάλληλος για θεραπεία από μια γυναίκα με απίστευτη ενέργεια και μαγικά χέρια!!! Σε ευχαριστώ!!

Κ. Π.

Με θέα την Ακρόπολη ,ένας χώρος φωτεινός, ζεστός και άνετος. Με την εμπειρία και τη γνώση της η Ρούλα , όπως και η γλυκειά ενέργεια της σου εμπνέει την εμπιστοσύνη να αφεθείς στα χέρια της.Το βάθος και η αποτελεσματικότητα της θεραπείας είναι εντυπωσιακή. Το human stasis είναι ένα κέντρο που κάνει τη διαφορά ! Ευχαριστούμε!

Κ. Φ.

Ό,τι καλύτερο υπάρχει!!!
Μου άλλαξε τον τροπο σκέψης.
Απλά υπέροχο!!!!

Ν. Π.

I would like to share my experience I have had from Reiki therapy ! There has been a major change of myself especially inside me! My Reiki therapist Roula has helped me find myself deeply inside me ! I have forgiven myself and people around me . I have come to terms with myself ; I have learnt to appreciate myself and love and care for myself ; where as in the past I hardly looked after myself !

I don’t get upset so easily about little matters and I feel more positive about life in general ! I don’t mind staying home alone and relaxing ! I appreciate the peaceful moments omg they are so precious to me now ! Thank god Roula has shown me this road and has helped me to see clearly what I really want down deep inside me !! Love and believe in oneself in order to be appreciated by your loved ones

Α. Φ.

Μονο κ μονο που θεραπευτρια στον χωρο αυτο ειναι η αγαπημενη Ρουλα ο χωρος αυτος αποκτα μια υπεροχη ενεργεια. Ομορφος, λιτος χωρος που γαληνευει κ ηρεμει.

Α.Π.

Τους χώρους τους φτιάχνουμε οι άνθρωποι και πάντα μαρτυρούν αυτό που είμαστε. Τί να πεις για ενα καταφύγιο που έχει τη σφραγίδα της Ρούλας; Αγάπη, ηρεμία, αποδοχή και σεβασμό! Είμαστε τυχεροί όσοι είχαμε την εμπειρία να διδαχθούμε σ’αυτό το χώρο απ’αυτή την υπέροχη δασκάλα!

Σ. Π.

2 μέρες γεμάτες ζούληγμα, επαφή και όμορφες ενέργειες. Ευχαριστώ ομαδάρα για το μοίρασμα, Ευχαριστώ δασκάλα μας για το διημερο αυτό μαγικό ταξίδι! Επιτρέπω, αφήνομαι, ελευθερώνω… Αυτή τη λεξούλα θα κρατήσω μέσα μου δυνατά: ενσυναίσθηση… Τι μπορώ να δω σε ένα σώμα; Στο άγγιγμα;Τι βλέπω σε μένα; Καθρεφτίσματα… Που είμαι εγώ; Που ο άλλος; Ευθύνη του εαυτού, ορια.. Πυρήνας, ισορροπία,  ανοιχτή καρδιά, αναπνέω. Namaste.

M. T.
Transmitting Yourself into the world