(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-98804786-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Αντίπαρος 19-22 Σεπτεμβρίου 2019

Φόρτωση Εκδηλώσεις

3ήμερο αναζωογόνησης

19 Σεπτεμβρίου –22 Σεπτεμβρίου

Ένα ολόκληρο 3ημερο αφιερωμένο στην ισορροπία μέσα μας και στην πρακτική ένωση του θεϊκού με το ανθρώπινο κομμάτι μας.

Μια υπέροχη ευκαιρία να συνδεθεί κανείς με φίλους, να γνωρίσει νέους ανθρώπους που θα δημιουργήσουν μαζί εμπειρίες και να επιτρέψει στον εαυτό του να ξεκουραστεί.

Το όμορφο νησί της Αντιπάρου αποτελούσε πάντα σταθμό για μένα και την εσωτερική μου δουλειά  και είμαι χαρούμενη που θα μαζευτούμε εκεί αυτές τις μέρες. Θα ανακαλύψετε μόνοι σας τα δώρα που σας προσφέρει η ενέργεια του.

Σας προσκαλώ να δώσετε στον εαυτό σας αυτή την επένδυση, να του δώσετε χώρο και χρόνο. Μαζί θα εργαστούμε

-στο προγονικό μας σώμα. Τιμή και Απελευθέρωση. Αφορά σε ασθένειες, σχέσεις, αφθονία και εργασία. Αρκετά δυνατή εμπειρία

τι μας εμποδίζει να αγαπήσουμε και να αποδεχτούμε τον Εαυτό μας; Αυτοσαμποταζ και απελευθέρωση.

-στο «Αξίζω» μας που είναι δεσμευμένο

Η εργασία μας θα γίνεται 2 φορές την ημέρα. Και όλη την ημέρα θα απολαμβάνουμε το φαγητό, τη θάλασσα, τον Εαυτό μας.

Την Πέμπτη θα γίνει το καλωσόρισμα στα δωμάτια και θα δειπνήσουμε μαζί. Είναι απαραίτητο να έρθει κανείς την Πέμπτη, διότι θα ξεκινήσουμε Παρασκευή πρωί τις συναντήσεις μας. Παρασκευή πρωί με Κυριακή πρωί θα είναι η εργασία μας. Για όποιον επιλέξει να έρθει με το απογευματινό πλοίο στην Αντίπαρο, θα είναι εκεί κατά τις 22.30 και θα χάσει το δείπνο της Πέμπτης. Η επιστροφή σας θα πρέπει να κλειστεί μεσημέρι Κυριακής. Για όποιον θέλει να έρθει νωρίτερα στο νησί χρειάζεται να μας ενημερώσει για να γίνουν οι σχετικές ταχτοποιήσεις.

Το retreat  αυτό είναι σχεδιασμένο και κατάλληλο για ανθρώπους που είναι στη συνειδητότητα τους, που είναι έτοιμοι να δουν τις δικαιολογίες, τις προβολές και τις αντιστάσεις τους και είναι στην κατάλληλη στιγμή να προχωρήσουν παρακάτω.

Αν νιώθετε το κάλεσμα, μην το σκεφτείτε στιγμή και δηλώστε συμμετοχή τώρα αναγνωρίζοντας ήδη τις αντιστάσεις σας. Στο 3ήμερο μας θα υπάρχει υποστηρικτική ενέργεια, αρκετός χρόνος και χώρος για να δουλέψει κανείς με τον Εαυτό του.

Πριν ή μετά το retreat για όποιον παραμείνει, θα υπάρχει η δυνατότητα θεραπευτικών συνεδριών μαζί μου.

Το νησί

Ένας μικρός παράδεισος, ειδικά το Σεπτέμβριο. Μια όαση τόσο κοντά στην Αθήνα και τόσο μακριά από το θόρυβο. Η Αντίπαρος είναι προσβασιμη με καραβάκι από την Πούντα και δεν χρειάζεται κανείς μεταφορικό μέσο. Όλα τα μαγαζιά για ψώνια και φαγητό είναι σε κοντινές αποστάσεις.

Μεταφορά

Με το πλοίο μεταβαίνετε στην Πάρο και από εκεί είτε με ταξί, είτε παίρνετε το λεωφορείο για την Πούντα. Προσοχή να τους πείτε ότι πάτε στην Αντίπαρο, διότι υπάρχει και άλλη τοποθεσία με το όνομα Πούντα. Από την Πούντα έχει πολύ συχνά δρομολόγια με το μικρό πλοίο για την Αντίπαρο, περίπου 6 λεπτά διαδρομή. Και φτάσατε!

Διαμονή

Σας προτείνω  το Sunset Deseo, όπου και θα μαζευόμαστε για την πρωινή μας συνάντηση. Προσφέρει απομόνωση και το καλύτερο απόγευμα- ηλιοβασίλεμα του νησιού  www.sunsetdeseo.com

Είστε ελεύθεροι να κλείσετε τη διαμονή σας αλλού, όμως θα πρέπει να έρχεστε εκεί κάθε πρωί για τη συνάντηση μας και είστε εσείς υπεύθυνοι για πληρωμές και πρωινά. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τη σελίδα  https://antiparosonline.com/ -the Antiparos travel guide  για ότι πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με την Αντίπαρο. Προσοχή να κλείσετε το κατάλυμα σας μέσα στο χωριό της Αντιπάρου, όχι έξω, διότι θα χρειαστείτε μεταφορικό μέσο σε αυτή την περίπτωση.

Το υπόλοιπο κόστος πέραν της διαμονής σας ισχύει κανονικά (θα συνεννοηθούμε μαζι για αυτό)

Τιμές (περιλαμβάνουν οργάνωση, διαμονή, πρωινό και, διδασκαλία)

Super early bird – έως 17/4 (αφορά σε συνολική πληρωμή του ποσού και δεν επιστρέφεται!) σε όλες τις τιμές – 10%!

Τιμή στο Sunset Deseo. 

H τιμη περιλαμβάνει διαμονή, πρωινό, οργάνωση και διδασκαλία.

-Μονόκλινο δωμάτιο 260€

-Δίκλινο δωμάτιο  195€/ατ.

-Στούντιο με 2 υπνοδωμάτια και kitchenette (μπορείτε να έρθετε με την παρέα σας ή εμπιστευτείτε με να σας οργανώσω ανά δωμάτιο εγώ).

Για 2 άτομα:  240€/ατ.

Για 3 άτομα:  205€/ατ.

Για 4 άτομα:  185€/ατ.

Για να μπορέσει κανείς να δεσμευτεί ενεργειακά και να οργανωθούμε στις πρακτικές λεπτομέρειες, ζητάμε να δηλώσετε συμμετοχή και να προπληρώσετε τη συμμετοχή σας μέχρι 15 Ιουνίου.

Για την έγκυρη κράτηση των θέσεων απαιτείται το 50% του ποσού, το οποίο δεν επιστρέφεται! Το υπόλοιπο 50% πρέπει να πληρωθεί μέχρι τέλος Ιουλίου. Δεν αφορά στο super early bird!

Δεν περιλαμβάνεται

Η μεταφορά με όλα τα πλοία προς και από Αντίπαρο

Διατροφή

Δείπνο καλωσορίσματος την Πέμπτη

Οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα επιλέξει κανείς

Στην περίπτωση που θα έχουμε και ξένους συμμετέχοντες θα υπάρχει μετάφραση στα ελληνικά αν αυτό είναι αναγκαίο.

Δραστηριότητες

το νησί προσφέρει τις εξής δραστηριότητες για όποιον θέλει να έρθει νωρίτερα ή να μείνει παραπάνω

καταδύσεις

μεταφορά στο απέναντι νησάκι, που είναι αρχαιολογικός χώρος, το Δεσποτικό

δυνατότητα εκδρομής στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου

περιήγηση στο σπήλαιο της Αντιπάρου

Στα links μπορείτε να δείτε τις προσωπικές μαρτυρίες συμμετεχόντων σε άλλα retreat

https://www.youtube.com/watch?v=j2jnxqZSS9A&t=105s

https://www.youtube.com/watch?v=QZc6T7t8nbA&t=44s

 .

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top