Ο δεύτερος εγκέφαλος του ανθρώπου και η φροντίδα του

Το κοιλιακό μασάζ βοηθά σε εκδηλωμένες ασθένειες του πεπτικού και γαστρεντερολογικού συστήματος, όπως θέματα με το στομάχι, έντερα, συκώτι, χολή, σπλήνα, περιτοναϊκή σακούλα, μετεχγειρητικά επεισόδια και ουλές, ιστός που δεν εχει απορροφηθεί σωστα και έτσι εχει δημιουργήσει προβλήματα στη χωρητικότητα ή αλλού ανάμεσα στα όργανά μας.

Αυτά είναι μερικά απο τα «καλά» που  προκύπτουν από το κοιλιακό μασάζ, χωρίς να παραβλέψω την ενεργειακή αναζωογόνηση και ενεργοποίηση που δημιουργείται στην εν λόγω περιοχή, λόγω της ροής του chi που δουλεύουμε.

Για όσους δε γνωρίζουν, το chi μας ειναι υπεύθυνο για τη σεξουαλική μας δραστηριότητα και αναπαραγωγή, αφεντικό των νεφρών μας, κλειδοκράτορας της κατάθλιψης ή της χαράς, ρυθμιστής πολλών αδένων.
Τόσο σημαντικό…
Σε αυτό το μασάζ που είχα την τύχη να διδαχθώ πριν αρκέτα χρόνια από ένα «ιερό τέρας, μια δασκάλα» στην Ταϋλάνδη (η οποία το ασκεί στους ιερείς και βασιλείς της χώρας), καθοδηγούμε εκ νέου την ενέργεια του ανθρώπου προς τα σωστά κανάλια και έτσι το κύτταρο νιώθει αναζωογόνηση και δημιουργείται η αντι-γήρανσή του.
Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω, ότι σε αυτό το μασάζ δουλεύεται και το αναπαραγωγικό σύστημα της γυναίκας, και έτσι έχω πολύ χαρά που σε ποσοστό 100% μέχρι τώρα όλες οι γυναίκες που δουλέψαμε με το συγκεκριμένο μασάζ μπόρεσαν να κάνουν παιδιά. Σημειώνω εδώ, ότι σε όλες τις γυναίκες το πρόβλημα ήταν ψυχολογικό, πεποιθήσεων, φόβοι κρυμμένοι στο υποσυνείδητο,  μνήμης στη μήτρα και άλλα. Επίσης, όλες ειχαν πάει για εξωσωματική και δεν είχε πετύχει, όλες σχεδόν είχαν πάρει φάρμακα και δεν είχε πετύχει, όλες είχαν φοβηθεί ότι δεν θα μπορέσουν να κάνουν παιδιά, κάποιες είχαν και ιατρική γνωμάτευση ότι είναι υγιέστατες και παρόλο που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά, κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει το «γιατί».
Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά το ανακοινώνω με λεπτομέρεια, διότι μια πελάτισσά μου πρόσφατα μου είπε, ότι δεν ήταν καταννοητό από το άρθρο που δημοσίευσα στο blog και ο κόσμος ίσως δεν καταννοούσε πλήρως. Όσες γυναίκες έρχονταν, αυτό γινόταν απο στόμα σε στόμα, αλλά ήρθε ο καίρος να πω αυτά τα λίγα παραπάνω λόγια.
Όλα όσα βιώνουμε στο σώμα μας είναι αποτέλεσμα ανισορροπίας στην ενέργεια, που οδηγεί  σε μπλοκαρίσματα και εμποδίζει το σώμα μας να λειτουργήσει όπως αυτό ξέρει. Δουλεύοντας πάνω στα μπλοκαρίσματα- τραύματα το σώμα ελευθερώνεται από τα φορτία του και ξεκινά η αυτοθεραπεία.
Και όσο μεγαλώνουμε μαθαίνουμε για το θαυμαστό κόσμο του Σώματός μας  και την ιδιαίτερη αυτή μηχανή που ονομάζουμε  «άνθρωπο».
Namaste
Light Love Gratitude