Thai healing massage
Where Technique meets Light and Energy

Πρόκειται για εξατομικευμένη θεραπεία που ναι μεν η τεχνική βασίζεται στο ταυλανδέζικο μασάζ, αλλά ταυτόχρονα πραγματοποιούνται και τα παρακάτω:
Αποφόρτιση πόνου στα σημεία που πάσχουν

•Εισροή φωτός

•Νέα καταγραφή πληροφοριών

•Ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης

•Τα ψυχοσωματικά μπλοκαρίσματα που μπορούν στη δεδομένη στιγμή να αποκαλυφθούν, έρχονται στην επιφάνεια (συνειδητά ή ασυνείδητα για τον άνθρωπο που δέχεται τη θεραπεία) και η θεραπεία τους ξεκινά!

•Το μασάζ γίνεται χωρίς να προκαλούνται νέες φλεγμονές στο σώμα, διότι ο θεραπευτής «ακούει» το σώμα και τις ανάγκες του, δεν εφαρμόζει μια σειρά τεχνικές μασάζ.

•Όλο το σώμα αρχίζει και επικοινωνεί μεταξύ του εκ νέου

Κύματα ενέργειας και πληροφοριών διαπερνούν το σώμα χαρίζοντας σε κάθε άνθρωπο την απόλαυση να νιώθει αυτή τη συγκίνηση

•Το συναισθηματικά μπλοκαρίσματα αίρονται στο βαθμό που μας επιτρέπεται κάθε φορά από το σώμα και στο βαθμό που είναι έτοιμος να το δεχτεί ο «συνεργάτης» μου

•Ενδείκνυται για όσους έχουν πρόβλημα με τενοντίτιδες, ώμους, μέση, ισχίο, πλάτη, κακή στάση σώματος, ώμους και αυχενικά θέματα.

Ειδικότερα, στο κοιλιακό μασαζ που πάντα διενεργειται (μέσα σε αυτό το ολιστικό μασάζ ή σε ξεχωριστή θεραπεία) μπορούμε να απελευθερώσουμε την ένταση που έχει συσσωρευτεί στα εσωτερικά όργανα, στους μυες και τένοντες  και να τα επαναφέρουμε στη φυσιολογική τους λειτουργία. Επιπλέον, με τη βοήθεια της Οστεοπαθητικης, ο θεραπευτης είναι σε θέση να βοηθήσει στην αποτοξίνωση των οργάνων μας, επαναφορά της κινητικότητας των εσωτερικών οργάνων και του συνδετικού ιστού.  Η περιοχή της λεκάνης με τους πολύ σημαντικούς μύες και τένοντες είναι από τα πρώτα σημεία στο σώμα ενός ανθρώπου που εξετάζουμε, ώστε να διαπιστώσουμε την ισορροπία, την κινητικότητα, την ροή της ενέργειας και άλλα, που είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνα για πόνους σε: μέση, πλάτη, ισχίο, λαγονοψοείτη, σακρουλιακή άρθρωση, προβλήματα στο έντερο,στην τοξικότητα του σώματος, σε δερματικά θέματα, στην εγκυμοσύνη, στη σεξουαλική λειτουργία, σωστή αναπνοή και λειτουργία διαφράγματος, αδένες και ανοσοποιητικό μας σύστημα.  

Ξέρετε γιατί βρίσκω πολύ σημαντικό αυτό το νέο και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας;
Γιατί πάντα ήθελα να έχω ανοιχτό και συνεχή διάλογο με το σώμα και η αλήθεια είναι ότι είναι σημαντικό να μπορεί ο θεραπευτής σας να ακούει ΕΣΑΣ και όχι τον θόρυβο του μυαλού του, να ακούει την ΘΕΙΚΗ του πλευρά που του μεταφέρει πληροφορίες πάντα μαζί με την σωστή τεχνική.

Πόσο σημαντικό είναι να ξέρεις ότι το ραντεβού σου θα ενεργοποιήσει ό,τι έχεις ανάγκη… διότι σε αυτού του είδους το μασάζ η θεραπεία εξαρτάται από εσένα και τι χρειάζεσαι κάθε φορά.
Οι άνθρωποι μετά από αυτό μου είπαν ότι ήρθαν σε νέα επαφή με το μέσα τους, άρχισαν να νιώθουν το σώμα τους, είδαν αλλαγές στο σώμα τους, πήραν αποφάσεις, απελευθέρωσαν χρόνια συναισθηματικά φορτία που τους κρατούσαν πίσω, ένιωσαν τη Θεϊκότητα τους, έγιναν πιο συνειδητοί, βίωσαν αναζωογόνηση στο σώμα και στο πνεύμα τους, ένιωσαν αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στον Εαυτό τους, και άλλες αντιδράσεις

Κάθε θεραπεία είναι πραγματικά μοναδική. Δεν έχει σημασία τι διηγείται ο κάθε άνθρωπος, η θεραπεία είναι μια ένωση ανάμεσα σε στους δύο «συνεργάτες» σε ανώτερα επίπεδα και έτσι κάθε θεραπεία διαφέρει από την προηγούμενη αλλά και από άνθρωπο σε άνθρωπο.
Καλό είναι όποιος αποφασίσει ότι αυτό που διαβάζει είναι για αυτόν (χωρίς απαραίτητα να ξέρει το γιατί) να έρθει με ανοιχτή καρδιά. Να θέλει να είναι συμμέτοχος στη θεραπεία του.

Δείτε ακόμα Thai massage Θεραπευτικό ταϋλανδέζικο μασάζ

Νamaste

Light  Love Gratitude